De meest gestelde vragen beantwoord

Hoe weet ik welke geur bij mij past?

Mocht je twijfelen over een geur of juist naar iets op zoek zijn. Neem vooral contact op, dan kunnen we je verder helpen. Daarnaast hebben we geprobeerd de geuren zo goed mogelijk te beschrijven en bieden we proefpakketjes aan met waxinelichtjes.

 

Wat is de levertijd?

Als je voor 15:00 uur besteld wordt je pakketje dezelfde dag nog op de post gedaan. PostNL bezorgd over het algemeen binnen 2 werkdagen.

 

Kan ik een kaars als cadeau laten verzenden?

Ja dat kan. Vul bij het bezorgadres de gegevens van de ontvanger in. Bij factuur adres vul je je eigen adresgegevens in. 

 

Wat als mijn order niet klopt of er is iets kapot gegaan?

Dat is natuurlijk niet de bedoeling! Neem contact met ons op via info@roeloffs-candles.nl. Stuur je ordernummer mee, dan kunnen we je snel helpen. Wanneer een product kapot is gegaan, ontvangen we hiervan graag een foto.

 

Hoe wordt mijn order verpakt?

We doen ons uiterste best onze producten zo goed mogelijk te verpakken, zodat deze niet beschadigen tijdens transport. Om de impact op het milieu te beperken gebruiken we hierbij altijd gerecycled papier. 

 

Wordt de wetgeving strikt nageleefd?

Als producent van huisparfum producten zijn we verplicht om de CLP-verordening strikt na te leven. Wij houden dan ook nauwkeurig alle updates in de gaten en voeren eventuele wijzigingen gelijk door. Daarnaast volgen we ook strikt de algehele productveiligheid en imitatieproducten op. Mocht je hier vragen over hebben, staan we je graag te woord.

 

Zijn de handgemaakte woondecoraties duurzaam?

Ja, onze handgemaakte woondecoratie wordt met liefde en zorg gemaakt, met respect voor zowel het milieu als de ambachtelijke tradities. We gebruiken enkel materialen van hoge kwaliteit, zodat je jarenlang kunt genieten van jouw aankoop. 

 

 

© 2023 - 2024 Roeloffs Candles | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

https://roeloffscandles.nl/