Je huis heerlijk laten ruiken

Hou je ervan om in een aangenaam en fris ruikend huis te komen? Wil je bezoek verwelkomen in een omgeving die zowel rustgevend als uitnodigend is? Dan zijn onze geurverstuivers, roomsprays, linnensprays de perfecte oplossing voor jou. Met deze eenvoudige maar effectieve producten verbeter je de sfeer in huis en creëer je een prettige omgeving voor jezelf en anderen. We gaan je alles vertellen wat je moet weten over onze roomsprays/ linnensprays. Ze zijn een onmisbare toevoeging aan elke woning.

Vind de perfecte geur voor jouw ruimte

Onze roomsprays komen in zwart glas en bevatten 100ml heerlijke geur. Het zwarte glas laat geen licht en zon door, waardoor je product veel beter bewaard blijft. Daarnaast is onze roomspray gebasseerd op o.a. biologische alcohol waardoor alleen de geur in de lucht blijft hangen. de alcohol verdampt en je hebt dus ook geen last van slipperige of vlekkerige vloeren. 

Onze roomsprays zijn ook te gebruiken als linnenspray

Een goede nachtrust begint bij comfortabele en frisruikend beddengoed. Met onze sprays kun je de geur van je beddengoed transformeren en elke avond genieten van een rustgevende slaapervaring. Spray een klein beetje op je dekbed en geniet van de aangename geur die na verloop van tijd subtiel vervaagt. 

Naast het creëeren van een aangename slaap omgeving zijn er nog meer voordelen van onze roomsprays. Het kan ook helpen om de onaangename geur van huisdieren te neutraliseren, waardoor je kamers weer lekker ruiken. 

Wil je langer van de geur genieten? spray dan ook een beetje op tapijten/ gordijnen. 

De roomsprays van Roeloffs Candles

Onze collectie bestaat uit verschillende geuren, van bloemig tot houtachtig en alles daar tussenin. Je zou zelfs kunnen experimenteren met verschillende geuren in verschillende ruimtes. Zo creëer je een unieke sfeer passend bij de functie van elke kamer. Zoals een ontspannen sfeer in de slaapkamer of een frisse geur in de keuken, je bereikt dit het snelste met onze roomsprays.

 

Je shopt hier onze heerlijke roomspray artikelen

 

© 2023 - 2024 Roeloffs Candles | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

https://roeloffscandles.nl/